Buitenschoolse opvang

BSO De Thuisclub verzorgt met veel enthousiasme op maandag, dinsdag en donderdag in de schoolweken van 14:30 uur tot 18:30 uur de naschoolse opvang op basisschool Calluna. Daarnaast bieden wij ook opvang aan op woensdag en vrijdag in de schoolweken, in de schoolvakanties en tijdens studiedagen van het lesgevend personeel. Onze pedagogisch medewerkers zullen de kinderen een gevarieerd en leuk programma aanbieden, met onder andere creatieve, sportieve en muzikale activiteiten.  

Tijdens de opvang zullen wij gebruik maken van het BSO lokaal en de speelzaal in de school. De buitenruimte van de BSO is de grote blikvanger van de opvang! Het onwijs mooie schoolplein heeft een bosrijk en groen karakter waar de kinderen zich iedere opvangdag zullen vermaken.Voor vragen en opmerkingen kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen:

Telefoonnummer opvanglocatie:          06-10554386

Telefoonnummer kantoor:                     0346-745308

E-mailadres:                                          info@dethuisclub.nl 

Meer informatie

Alle informatie over de opvang bij basisschool Calluna kunt u vinden op onze website: www.dethuisclub.nl. Inschrijven voor de opvang kan digitaal op onze website. U bent van harte welkom om een keer langs te komen om sfeer te proeven.

Tot ziens bij BSO De Thuisclub, locatie Calluna!